debutsky HemBöckerSagtFörfattarentomSuomeksi

Uppdrag Utrotning

Adrian Debutsky är nyhetschef vid sjudagarstidningen Helsingfors Dagblad vars redaktion har fått förstärkning genom Lucas Ericson som är homosexuell.
En dag i början av augusti mördas Felix Sardén som skulle hålla den inledande gästföreläsningen på ett gayläger i Pernå. Adrian och Lucas börjar intressera sig för och skriva om fallet.
Samtidigt som Adrian blir övertygad om att en seriemördare är i farten händer det flera omvälvande saker på det personliga planet i hans liv. Han börjar fråga sig själv vem han är, vad han tycker, tänker och står för. Vill han åldras tillsammans med den nya kvinnan i hans liv, författaren Anna Kaplinska, eller ska han slå sig helt fri för att utforska andra dimensioner i livet?
Adrian Debutsky har gjort karriär, han ser bra ut, kör en ny bil och har gott om pengar på banken. Han har fyllt 40 år men letar fortfarande efter sig själv.
Uppdrag Utrotning är en annorlunda kärlekssaga och en fri fortsättning på författarens debutroman Horny24 som kom ut i februari 2007.


uppdrag utrotning

linje